Formular de înscriere

Nume*

Prenume

Data naşterii 
ZZ/LL/AAAA

Boli suferite

E-mail*

Telefon*


Mesaj

Date de contact


Asistenţă de zi pentru persoanele în vârstă

Aveţi în familie un bunic sau chiar un părinte care se apropie de 80 de ani (sau poate chiar a depăşit binişor această vârstă) şi care nu prea se mai descurcă singur? Dacă da, normal că n-o să-l lăsaţi fără ajutor, ci o să căutaţi o soluţie: o să vă gândiţi, de exemplu, să îl luaţi la dvs. acasă, dar ve-ţi realiza rapid că asta nu este chiar cea mai bună variantă, pentru că şi dvs. şi soţia aveţi slujbe şi sunteţi plecaţi aproape toată ziua de acasă. (şi n-aţi vrea să îl lăsaţi singur, să umble la aragaz şi să-l uite deschis sau pur şi simplu să se plictisească.

Aşa că o să vă gândiţi la altceva, anume să îi angajaţi o asistentă socială particulară care să vină la el acasă vreo două ore pe zi, să-l ajute la treburile mai dificile şi să facă totodată conversaţie cu el. Aceasta ar fi o soluţie bună, dar ea nu i-ar oferi totuşi prea multe satisfacţii. E adevărat, el s-ar simţi ceva mai bine în cele cåteva ore cåt ar dura vizita asistentei, dar în rest s-ar lovi de aceeaşi plictiseală şi de acelaşi sentiment de inutilitate.

Asistenţă de zi pentru persoanele în vârstăCăminul pentru persoane vârstnice Cibinium vă oferă soluţia pentru acestă situaţie. Noi vă oferim un spaţiu special unde persoanele în vârstă să fie aduşi dimineaţa şi unde să îşi petreacă întreaga zi, desfăşurånd împreună diverse activităţi care să le alunge plictiseala. Totul sub supravegherea atentă a unui personal calificat, capabil să rezolve într-un mod foarte competent orice neajuns. Bătrånii ar urma ca seara să fie transportaţi înapoi acasă la ei, fie de către rude, fie de către personalul centrului, a doua zi totul luåndu-se de la capăt, dar cu alte activităţi desfăşurate în centru, pentru a se evita monotonia. Este, dacă vreţi, un fel de grădiniţă, doar că în acest caz clienţii nu mai sunt copiii, ci persoane în vârstă.

Activităţile recreative sunt la ordinea zilei în căminul pentru persoane vârstnice Cibinium: jocuri, concursuri, dar şi diverse îndeletniciri practice (confecţionarea de obiecte decorative, de exemplu).

Calitatea serviciilor oferite. Asistenţa acordată clienţilor este la cele mai înalte standarde de calitate. Pentru aceasta avem stabilite împreună cu angajaţi noştri obiective clare privind calitatea serviciului şi să le oferim controlul regulat, aşa cum sunt resimţite de clienţi noştri. Un avantaj major oferit clienţilor noştri este asistenţa medicală permanentă.

La căminul pentru persoane vârstnice Cibinium, mesele sunt cele mai importante momente ale zilei. Tariful lor este inclus în preţul plătit la contractarea serviciului.
Copyright © Cămin persoane vârstnice Cibinium. All rights reserved.

https://www.facebook.com/azildebatrani.cibinium

Web design by SofteSS 21