Formular de înscriere

Nume*

Prenume

Data naşterii 
ZZ/LL/AAAA

Boli suferite

E-mail*

Telefon*


Mesaj

Date de contact


Acasă

Căminul pentru persoane vârstnice Cibinium!

Căminul pentru persoane vârstnice Cibinium a inaugurat un nou punct de lucru situat în Sibiu Str. Pădurea Dumbrava, Nr.14.

În continuare vă prezentăm câteva imagini de la noul cămin pentru persoane vârstnice Cibinium:


Vă aşteptăm să ne vizitaţi!

Vă rugăm luaţi loc în scaunul dumneavoastră confortabil şi urmăriţi site-ul nostru de prezentare www.fundatiacibinium.ro .Vă dorim ca pe durata vizitei să vă simţiţi cât mai bine alături de noi.Dacă vă place ceea ce aţi vizionat şi v-aţi decis să ne vizitaţi, vă rugăm completaţi formularul de înscriere. În continuare pentru a vă face o părere despre căminul pentru persoane vârstnice Cibinium vă prezentăm câteva informaţii despre acest loc minunat.

Căminul pentru persoane vârstnice Cibinium este locul ideal în care rezidenţii se simt cât mai bine în noua lor casă. Putem oferii servicii personalizate pentru fiecare rezident în parte astfel încât bătrâneţea să fie mult mai uşoară şi mai plăcută.

Căminul pentru persoane vârstnice Cibinium este o fundaţie nonprofit, el este amplasat în Sibiu pe str. Pădurea Dumbrava, Nr.14 vis-a-vis de hotel Hilton.
Căminul dispune de parter + etaj avand un total de 40 de camere cu 2 locuri complet dotate şi utilate. Beneficiile căminului sunt caracterizate prin stil şi confort deosebit, astfel fiecare cameră dispune de baie proprie cu cabina de dus, TV, conectare la cablu.

Vă mulţumim pentru timpul acordat şi vă mai aşteptăm pe la noi!
Cu stimă Angela Stingu - Administrator
Copyright © Cămin persoane vârstnice Cibinium. All rights reserved.

https://www.facebook.com/azildebatrani.cibinium

Web design by SofteSS 21